6
LOK
13.15
B SM, B-nuorten SM alkusarja

KalPa - K-Kissat  

Niiralan Monttu

KalPa – Karhu-Kissat 7-1 (2-0, 2-0, 3-1)

No nyt ei ollut vähämaalinen peli. KalPa kiitti kotiyleisöään tehtailemalla vakuuttavat 7 häkkiä ensimmäiseen kotipeliinsä kuukauteen.

Heti alusta kotijoukkue oli kuskin paikalla. Peli sen kuin vapautui, kun Santeri Yli-Suutala tehtaili ajassa 1:20 kauden kolmannella osumallaan KalPan 1-0 johtoon.

Peli meni oikeastaan samalla nuotilla: KalPa liikkui yhtä vaihdetta kovempaa ja K-Kissat joutui rikkomaan. Ja KalPa vei, laukoi ja teki maaleja tasaviisikoin ja rankoi K-Kissojen jäähyistä 33% varmuudella ylivoimalla; kahdesti kahden ylivoimalla ja yhdesti yhden ylivoimalla, sekä vielä kerran siirretyn rangaistuksen aikana. Seitsemän tehtyä, mutta paikkoja olisi ollut vielä useampaankin.

Ainoa kauneusvirhe tuli, kun viimeisessä erässä K-Kissat onnistuivat kulmasta syöttämään maalineteen, josta suoraan syötöstä - kieltämättä hieno, tehty maali - suoraan yläkulmaan. Jotain pelin kulusta kertoo myös 11 Eikka Kokkonen ja 37 torjuntaa K-Kissoille.

KalPasta pisteille tänään Taneli Kovaniemi 2+0, Veikka Hahl 1+3, Santeri Yli-Suutala 1+1, Atte Tiitinen 1+1, Joonas Kärkkäinen 1+0, Janne Karhunen 1+0, Andreas Okany 0+3, Oskari Mikkonen 0+1, Kimi Viljakainen 0+1 ja Juuso Rousu 0+1.

#kotivoitto #taitokasvaayhdessä#KalPaB

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista