B SM, B-nuorten SM alkusarja

Lukko - KalPa

Rauma

Lukko – KalPa 3-2 (0-1, 2-1, 1-0)

Vähämaaliset ja tiukat ottelut seuraavat toisiaan. Kuuden ottelun voittoputkessa porskuttanut KalPa joutui tänään antautumaan raumalaisten käsittelyssä niukkaakin niukemmin 3-2.

Ensimmäinen erä, kuten oikeastaan koko peli, oli hitusen KalPan hallintaa. Hallinta toi palkinnon, kun ajassa 13:48 Elias Koponen kauden ensimmäisellä kihauksellaan Niklas Meriläisen syötöstä siirsi KalPan johtoon. Jos ei aina maaleja tule, niin välillä niitä sitten taas tulee: pelin puolivälissä tehtiinkin sitten hieman reiluun viiteen minuuttiin 3 maalia; ensin Lukko tasoitti, sitten meni johtoon ja hetkeä myöhemmin KalPa tasoitti pelin kahteen kahteen… sitten oli taas maalisaralla hieman hiljaisempaa.

Viimeissäkin erässä hienoisesta hallinnasta huolimatta ei tulosta syntynyt, mutta kaveri sai kaipaamansa johtomaalin vajaa 3 minuuttia ennen peliajan loppua. Tästä ei KalPa tällä kertaa pystynyt enää nousemana rinnalle ja parin jäähyn siivittävänä peliaika kellosta juoksi loppuun ja pistepotin Lukon taskuun.

Pisteitä Raumalta kalpalaisista noukkivat Elias Koponen 1+0, Taneli Kovaniemi 1+0 ja Niklas Meriläinen, Kasperi Lehtonen ja Atte Tiitinen jokainen 0+1 mieheen. KalPan maalilla Juha Jatkola torjui 24 kertaa.

Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta. KalPan kuuden ottelun hieno voittoputki katkesi, mutta tiedättekö mitä? Samalla loppui vieraspeliputkikin. Ensi viikonloppuna päivää vaille neljän viikon tauon jälkeen kotipelit.