KalPa - Jokerit

Niiralan Monttu

KalPa – Jokerit 3-2 VL (0-1, 2-1, 0-0, 1-0)

Ja kyllähän sitä väännettiin. Ja pisimmän kautta. Ja nopeinta peliä tähän mennessä.

Ensimmäisessä erässä Jokerit olivat niskan päällä ja hyödynsivät maalipaikkansa tehokkaasti, joten tauolle mentiin vierasjohdossa 0-1. Toisessa erässä KalPa runnoi väkisin 2-2 tasoihin, jonka jälkeen molemmilta porukoilta silmälaput ja korvatulpat pois ja reilusti laukalle. Oli neljä ykköstä, oli kolme ykköstä toisessa päässä, oli tolppalaukausta… Lisämaaleja ei kuitenkaan nähty toisessa, eikä myöskään kolmannessa erässä tai jatkoajallakaan.

Rankeissa Jokerit maalasi johtoon kolmannessa parissa, Niklas Meriläinen tasoitti neljännen parin tasoittavalla. Viidennessä ei maalia ja KalPa vaihtui aloittavaan vuoroon. Seitsemännessä parissa aloittanut Andreas Okany uitti portista KalPan johtoon ja kun Eikka Kokkonen torjui Jokereiden tasoittavan yrityksen sinetöityi KalPan voitto 3-2 voittolaukauksilla.

Ensimmäisen SM alkusarjaviikonlopun lopputulemana KalPalla voitot varsinaisella peliajalla ja voittolaukkauksilla maalisuhteella 7-5. Voitokkaasta aloitusviikonlopusta on hyvä ponnistaa pitkään kauteen.

Pistetehtailussa tänään onnistuivat Ville Kivimäki 1+1, Niklas Meriläinen 1+0, Janne Karhunen 0+1 ja maalilla Eikka Kokkonen torjui 44 kertaa.