Kalpa vei peliä, Kärpät vei voiton
Julkaistu: 19.10.2020 00.00

Mitä mieltä oli päävalmentaja Niko Kallela viikon ainoasta pelistä Kärppiä vastaan?

”Kuukauden tauon jälkeen pääsimme jälleen mittaamaan sarjakärjen tämän hetken tason. Viimeksi haaviin jäi yksi piste tasaisen taiston jälkeen, Kärppien ollessa piirun verran parempi.

Tällä kertaa pelin alku oli meille erittäin vaikea. Alle 8 minuuttia pelattu ja peli oli jo 0-3. Otettiin huonosta alusta opiksi ja parannettiin omaa peliämme erän edetessä, lukuisista paikoista kuitenkin vain yksi maali saatiin aikaiseksi.

Toinen erä oli meiltä hyvää peliä ja kolmannessakin erässä vastustaja sai käytännössä kaikki omat maalipaikkansa meidän omista virheistä. Tuloksen teossa noudatettiin samaa kaavaa koko pelin ajan ja toisessa erässä tehtiin ottelun viimeinen maali. Hyvä peli ja lopullinen kiri valui hukkaan viimeisen kahdeksan minuutin kolmeen jäähyyn, se harmittaa isosti. Tuomioihin itsessään en viitsi ottaa kantaa.

Hyvällä tiellä ollaan ja mielestäni peli paranee viikko viikolta. Joukkueessa on hyvä meininki ja henki päällä. Ensi viikonloppuna lähdetään etelän reissulle, hienoa saada vaihtelua näihin oman lohkon peleihin!”