KalPa U18:lle voitto ja tappio
Julkaistu: 27.09.2020 00.00

Lauantaina kohdattiin viikon sisään toisen kerran JYP Jyväskylässä. Pelistä tuli meille haasteellinen ja vaikea, erityisesti toinen erä oli edellisen pelin tavoin huonoin. Kuitenkin paikkoja saatiin luotua paljon ja painetta pidettyä yllä, kuitenkin viimeisin tekemisen meininki puuttui. Oman hyökkäyspelin jälkeen ei oltu valmiita JYPin vastahyökkäyksiin ja he rankaisivatkin paikoistaan kovalla prosentilla. JYP pisti itseään enemmän likoon ja halusi voittoa enemmän, siltä osin varmasti ansaittu voitto heille.

Sunnuntaille teemana paluu nöyrään tekemiseen, mikä tarkoitti meille kahteen suuntaan pelaamista ja maltin säilyttämistä. Tulos tulee sen myötä varmasti, siihen uskottiin. Peliin tultiin hyvin ja vietiin peliä, kuitenkin erän edetessä vaivuttiin vastustajan vauhtiin ja erän loppuun annettiin vielä Ilvekselle johtomaali. Erätauolla käytiin asioita läpi ja pojat otti hienosti koppia. 1min 30s erän alkuun ja peli meille 3-1, sen jälkeen ei annettu kaverin päästä peliin mukaan ja hoidettiin pisteet kotiin.

Viikonloppuna jälleen paljon hienoja maaleja, mutta tietysti täytyy nostaa Rasmus Kuirin ilmaveivimaali, joita ei kuitenkaan ihan joka pelissä näe. Työstetään peliä jälleen eteenpäin ja ensi perjantaina viikonlopuksi länsirannikon reissuun.