KalPa Naisten tekeminen on vahvaa - vierasreissulta täydet pisteet
Julkaistu: 28.09.2020 00.00

Viikonlopun vieraspelit toivat KalPa Naisille täydet pisteet ja pienelle pelitauolle päästään Naisten Liigan sarjataulukon kärkijoukkueena.

Lauantaina Hämeenlinnassa HPK:ta vastaan nähtiin tapahtumarikas ja vauhdikas ottelu, jonka KalPa Naiset voittivat lukemin 7-2. (0-2, 1-2, 1-3)

Elisa Holopainen teki jo toisen tämän kauden hattutemppunsa. Elisan lisäksi KalPa Naisista maaliverkot heilumaan laittoivat Johanna Juutilainen, Saila Saari, Tanja Niskanen ja Salla Rantanen.

KalPa Naisten Tiina Ranteen torjunnat 6 + 11 + 10 = 27

HPK Meeri Räisänen 14 + 14 + 10 = 38

Sunnuntainen KalPa Naiset kohtasivat Tampereella Ilveksen. Jäähyaitiot olivat ottelussa kovassa käytössä ja toisessa erässä jäähyn vuoksi KalPa Naiset tarjoilivat vastustajalle maalin paikan, tilanteesta ei kuitenkaan Ilves maalia saanut. Kolmannessa erässä KalPa Naiset pääsivät iskemään ylivoimalla avausmaalin ja ajassa 50:11 tulostaululle 0-1 lukemat. Ottelun päätöslukemiksi 0-2 taituroi KalPa Naisten Matilda Nilsson.

KalPa Naisten Susanna Airaksisen torjunnat 6 + 14 + 8 = 28

Ilveksen Anni Keisala 13 + 10 + 10 = 33

KalPa Naisten pelit jatkuvat kotona Olvi Areenalla lauantaina 10.10, kello 19:00. Kyseessä on kauden ensimmäinen ottelu Kiekko-Espoota vastaan.

Ottelun alussa tullaan näkemään juhlaseremonia, jossa hyökkääjä Tanja Niskanen palkitaan Jääkiekkoliiton kultaisella ansiomerkillä. Tanjalle on tullut täyteen 150 maaottelua Naisleijonissa.