Tyttöjen kiekkokausi alkaa!
Julkaistu: 03.10.2019 00.00

Tyttöjen kiekkokausi alkaa!

Tyttöjen harjoitukset ovat alkaneet hyvin ja kentälle onkin saatu hyvin vipinää. Tänään kävimme joukkuekuvassa ja pian saammekin kuvat näytille tänne meidän omille joukkuesivuille. Pääsette tekin tutustumaan meidän loistavaan tulevien tähtien porukkaan.

Tulevana lauantaina joukkueemme matkaa Iisalmeen ja osallistumme IPK:n järjestämään GHD-tapahtumaan. Yhteistuumin harjoittelemme peliä ja nautimme toistemme seurasta jäällä.

Olemme ilmoittautuneet F2-Leijonaliigaan ja odotammekin innolla joukkueen kanssa pelien alkua. Leijonaliigassa pelaamme puolikkaan kentän peliä ja tutustumme peliin ja ja pääpaino onkin se että tytöt nauttisivat ja pitäisivät hauskaa jäällä.

Jos sinulla on tyttö joka haluaisi aloittaa jääkiekon pelaamisen kanssamme, ota rohkeasti yhteyttä. Joukkueenjohtajan tiedot löytyvät toimihenkilöt sivulta. Otamme mielellämme kaikki haluavat mukaan kokeilemaan jääkiekon ihmeellistä maailmaa. Varusteita löytyy jonkin verran lainalle harjoituksissa, mutta jo luistimilla, kypärällä ja mailalla pääsee hyvin alkuun. Ja harjoituksiin saa tulla myös katsomaan jos ei kentälle halua heti tulla.

Nähdään siis Toivalan Tuplilla sunnuntaisin klo 16:15 alkulämmöillä ja jäällä 17:15-18:15!

Seuran uusimmat