Vesileppis sujui mallikkaasti
Julkaistu: 09.10.2019 00.00

Vesileppis sujui mallikkaasti

Syyskuun viimeisenä viikonloppuna pelattu Vesileppis Cup toi toivottua menestystä KalPa 11 Etelälle. Kahden päivän tiivistunnelmainen viikonloppu päättyi E 3:n osalta pronssijuhliin, E 2:n sijoituttua viidenneksi. E 1 ensimmäisen pelipäivän esitykset eivät pitäneet päätä niin hyvin pinnalla, että kärkikahinoihin olisi ollut asiaa. Loppusijoitus kuitenkin oli 13 eli taaksekin jäi vielä joukkueita.

E 3 pelasi koko turnauksen läpi hyvällä tasolla ja joukkue onnistui tasaisesti suorituksissaan. Alkusarjan pelit hoituivat voitokkaasti ja välisarjassakin vain yksi tasapeli pilasi voittoputken. Pronssiottelu oli Pohjoista vastaan ja herrasmies-sopimuksella kalpalaiset päättivät pronssiottelun 3-3 tasapeliin. Porukan maalitykki Aapo Savolainen oli huikeassa vireessä, ollen 15 maalillaan tehotilaston kakkonen.

E 2 oli myös alkusarjan ajan voitokas ja hoiti kaikki kolme ottelua tyylipuhtaasti. Välisarjan tappiot Kiekko-Laserille ja KalPa Pohjoiselle pudottivat sijoitusta hiukka alaspäin, mutta viides sija 16 joukkueen turnauksessa on upea. Severi Koskivuori jakoi tehotilaston kakkospaikan yhdessä Savolaisen kanssa, hänellä myös 15 tehtyä maalia. Sairastelut veivät parikin maalivahtia pois kokoonpanosta, joten vastuuta maalilla saivat turnauksen edetessä mm. Aleksi Riikonen ja Luka Sopanen.

Etelä 1:n ajatus harhaili koko lauantain ja maalivahdin valitettava loukkaantuminen alkusarjassa sekoitti kaikkien päät lopullisesti. Kunniamaininnan ansaitsevat rohkeasti maalivahdeiksi ryhtyneet Jalo Sivonen ja Taavi Tirkkonen, jotka vapaaehtoisesti kantoivat vastuun Niki Väätäisen loukkaannuttua. E1 tehopelaaja oli Akseli Viljakainen 11 maalilla.

Leijonaliigaan valmistautuminen jatkuu sunnuntaina 13.10. Lippumäen Tuplajäillä klo 13.15 alkaen. KalPa 11 Pohjoinen saapuu testaamaan uudet Tuplajäät ja luvassa on yhteensä kuusi tasokasta ja vauhdikasta peliä. Molemmilla joukkueilla on kolme peliryhmää.

#onnenporkkana

Seuran uusimmat