Leijonaliiga käynnistyy Pyhäinpäivänä
Julkaistu: 30.10.2019 00.00

Leijonaliiga käynnistyy Pyhäinpäivänä

F2 Leijonaliiga käynnistyy 2.11. Savo-Karjalan kahdessa lohkossa ja Kymi-Saimaan yhdessä lohkossa. KalPa 11 Etelä osallistuu kauden 2019-2020 Leijonaliigaan neljällä peliryhmällä. Kaksi ryhmistä on Savo-Karjalan lohkoissa 8 a ja 8 b ja kaksi ryhmää Kymi-Saimaan lohkossa 4. Peliryhmät pelaavat ja vaihtelevat lohkojen ja alueiden välillä, joten jokaiselle joukkueelle tulee pelejä niin Ylä-Savossa, Pohjois-Karjalassa kuin Etelä-Savossakin. Seuravalmentaja Teemu Koljosen toimesta tehty taulukointi ja ryhmien sijoittelu kiertää lohkosta toiseen, ja näin jokaiselle tulee melko tasapuolisesti koti- ja vieraspelejä sekä pelejä eri paikkakunnilla.

Avausviikonloppuna KalPa Etelä White suuntaa Kiuruvedelle, Black ja Yellow ovat Suonenjoella ja Red pelaa Toivalan Tuplajäillä. Jokainen peliryhmä on koottu tasavahvoiksi ja niissä on 9-10 pelaajaa. Leijonaliiga vaatii vähitellen enemmän sitoutumista pelaajilta ja perheiltä, tuleehan vieraspelejä kauden aikana useampia ja lähtöjä on selvästi enemmän G-junnukausiin verrattuina. Vapaita viikonloppuja on marras-maaliskuun välillä satunnaisesti. Leijonaliiga sitouttaa myös vanhempia vahvemmin joukkueen ja seuran toimintaan. Toimihenkilöt on löydettävä kotiottelutapahtumiin omasta porukasta. Tehtävät ovat toistaiseksi helppoja liittyen pelinohjaamiseen (tuomarointi), ottelun kirjurointiin (ottelupöytäkirja, yksinkertainen malli) ja ajanottoon. Näistä tehtävistä on hyvä lähteä harjoittelemaan ja valmistautumaan myöhempinä vuosina eteen tulevaan TiTu-systeemiin.

KalPa 11 Etelän vaiheita Leijonaliigassa voitte seurata Jääkiekkoliiton tulospalvelusivustolta http://www.tilastopalvelu.fi/ih/beta/tilastointi/i... ja klikkailemalla sieltä oikeat alueet ja lohkot.

Seuran uusimmat