16.15
D2 etelä, D2 AA alkusarja lohko 5

KalPa Sawo - LL-89

Toivala Tuplajäät

KalPan ja LL-89:n välilä nähtiin kaksijakoinen ottelu, joka päättyi lopulta KalPan 6-5 voittoon. KalPa aloitti maalinteon ajassa 02:09 Arttu Koistisen viedessä KalPan 1-0 johtoon, erän lopulla Lucas Lappalainen lisäsi lukemat 2-0:n. Peliä käytiin vahvasti LL-89 päädyssä KalPan komennossa. Toisessa erässä LL-89 alkoi päästä peliin mukaan, mutta erän maalit KalPalle 4-1 ja lukemat taululla enteilivät helpon näköistä voittoa erätauolle mentäessa 6-1 johdossa. Kolmannessa erässä LL-89 näytti, että se ei ollut vielä luovuttanut peliä ja KalPan pelaajien sortuessa seurailemaan ottelua LL-89 kiri melkein rinnalle voittaen erän 0-4. Kiri ei aivan riittänyt vaikka lopussa LL-89 yritti tasoitusta vielä ilman maalivahtia, joten pisteet jäivät Kuopioon. Ottelun torjunnat KalPa Taavi Ramula 29T , LL-89 Lenni Tirronen 50T