D2 etelä, Harjoitusottelut

K-Laser AAA - KalPa E AAA

Lapinlahti

Lopputulos KalPa - K-Laser 4-11

1. erä mentiin tasaisessa väännössä vauhdikasta peliä, lukemat erän jälkeen taululla 1-1. KalPa pääsi yrittämään ylivoimaa 3 kertaa, mutta se oli tällä kertaa tehotonta.

2. erässä K-Laser laittoi maalinteko vaihteen päälle ja ajassa 26:47 lukemat tauluille muuttuivat 1-5 K-Laserin onnistuneen rangaistuslaukauksen myötä. Erän loppu oli tasaisempaa ja toisen erän jälkeen ottelu oli lukemissa 4-7.

3. erässä KalPa ei enää onnistunut maalinteossa ja vastaavasti K-Laser vahvalla erän aloituksella tehokkasti 4kpl, joista pari ylivoimalla, meni ottelun loppu hieman pelailuksi.

K-Laser oli oikeutetusti parempi tasaisella dieselimäisellä jyräämisellä läpi ottelun, sekä taidokkaalla viimeistelyllä. Torjunnat ottelussa kuvaavat pelitapahtumia KalPa 46, K-Laser 23. KalPa pysyi hyvin liikkeessä mukana, mutta kiekollisessa pelissä lukuisat harhasyötöt tekivät kiekonmenetysten muodossa ottelusta KalPalle vaikean, lisätään oppina valmiutta tarjontaan ja laatua syöttöihin, sekä tarkkuutta viimeistelyyn.