MITALISADETTA!

03.04.2017

KalPa B1 voitti Suomen mestaruuden ja KalPan B2 joukkue saavutti hienosti SM-pronssia!

SUURET ONNITTELUT:

PELAAJAT, VALMENTAJAT, TOIMIHENKILÖT JA TAUSTAJOUKOT!
 

KalPa B1 joukkue on voittanut kaudella 2016-2017 Juniori-KalPan seurahistorian ensimmäisen B1-junioreiden Suomen mestaruuden! Joukkueen muodostivat 1999- ja 2000 -ikäluokat. Joukkueessa pelasi myös yksi 2001 -syntynyt pelaaja.

Runkosarjassa joukkue sijoittui kolmanneksi ja vastaan puolivälieräsarjassa tuli HPK Hämeenlinnasta. KalPa voitti sarjan puhtaasti 2-0 ja eteni juniorikauden huipentavaan Final Four tapahtumaan Ouluun. Muut ikäluokan Final Four joukkueet olivat Kärpät, Tappara sekä Blues. Välierässä Tappara taipui jatkoajalla ja Blues finaalissa myös pitkän kaavan kautta. Jatkoajalla sankariksi nousi Aleksi Klemetti, joka osui finaalissa peräti kolme kertaa.

B1 vastuuvalmentaja Sakari Muotka oli luonnollisesti todella onnellinen:
- Välierässä pelattiin tämän joukkueen historian paras peli. Olimme henkisesti kovia ja koko ajan oli sellainen tunne, että meidän pelit jatkuu finaalissa. Jatkoaika oli meidän käsissä ja välierässä oli Teemun (Teemu Pyykkönen) vuoro ratkaista. Finaalipeli oli todella kova taistelu. Oltiin pahimmillaan kaksi maalia Bluesin takana, mutta nyt sitkeys palkittiin. Juteltiin yhdessä, että jatkoajalla pitää pystyä rentoon suorittamiseen. Aistin erätauolla levollisen olotilan ja tuntui siltä, että nyt on meidän vuoro. Todella hienolle tuntuu! Kiitos kuuluu ensisijaisesti pelaajille. He ovat tehneet pitkäjänteisesti ja määrätietoisesti töitä omista lähtökohdistaan. Hienoja ukkoja kaikki.

Sakke palkittiin B1 junioreiden SM-sarjan vuoden valmentajana. Onnittelut myös henkilökohtaisesta palkinnosta!
 

KalPa B2 joukkue täydensi hienosti upean päivän! Joukkue voitti pronssiottelussa Porin Ässät 5-4 ja tuloksena arvokas SM-pronssi. Kauden 2016-2017 rungon muodostivat 2000 -syntyneet pelaajat. Kevään aikana rosterissa oli myös 2001 -syntyneitä pelaajia.

Viime kaudella B2 voitti Säkki Miettisen komennossa SM-kultaa ja nyt mitaliputki sai jatkoa.

Syystäkin tyytyväisellä Miettisellä oli tunne pinnassa pelin jälkeen:
- Välierässä jouduimme pettymään, kun HIFK oli parempi lukemin 6-3. Päätettiin kuitenkin yhdessä, että Oulusta lähdetään mitalit kaulassa. Olemme korostaneet koko ajan joukkueena toimimista. Yhdessä olemme enemmän ja pronssimatsissa se tuli todistettua. Hienon taistelun kautta voitettu mitali!

Vilkaistaanpa tuloksen taakse...
1999 ja 2000 ikäluokat saivat ansaitut mitalit. Pelaajat ovat tehneet pitkäjänteisesti töitä tullakseen paremmiksi pelaajiksi. Osa on kulkenut koko junioriputken läpi KalPassa ja toiset ovat saaneet ensimmäiset oppinsa yhteistyöseuroissa. Joka tapauksessa, kaikilla pelaajilla on ollut vuosien aikana paljon tukijoita. Omat vanhemmat, pelaajapolun vaiheissa eri juniorivalmentajat, huoltajat ja muut toimihenkilöt. Seura haluaa kiittää ja onnitella jokaista tuloksien takana olevaa ihmistä. Urheilussa mitään ei tapahdu hetkessä, vaan jokainen pelaaja on päätynyt mitalistiksi omaa polkuaan, omien tukijoidensa avustuksella. Nyt saa nauttia!


2.4. sunnuntai osoittautui muutoinkin hienoksi päiväksi seuralle. Yhteensä viisi muutakin joukkuetta sai arvokkaan päätöksen kun mitaleita pujoteltiin kauloihin! Seura haluaa onnitella kaikkia mitalin voittaneita joukkueita.
Jaa Facebookissa
Juniori-KalPa Facebookissa Juniori-KalPa Instagramissa
Teho energiajuoma
Hurja Solutions Oy
Mainostoimisto Aihe
Savon Sanomat
Kuopion Energia
Pohjois-Savon OP
Carlson
Terveystalo
Osuuskunta KPY
Plussa
Kunnonpaikka
Savuton Savo
Puijon Hammas
Hammaslaboratorio Anssi Soininen
LähiTapiola Savo
Kunnioita peliä