Juniori-KalPa ry:n hallituksen kokous 5.6.2017

06.06.2017

Juniori-KalPa ry:n hallituksen kokous pidettiin maanantaina 5.6.2017 klo 16.30 alkaen Tuplajäiden kokoustiloissa. Kokouksessa käsiteltiin mm. seuraavia asioita:
- Seuran valmennuspäällikön Pekka Peltolan siirtyessä SJL:n aluevalmentajaksi etsii seura uutta työntekijää. Seura on saanut useita hakemuksia ja haastatteluita suoritetaan ensi viikon aikana.
- Seura on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen nettisivujen ylläpidosta Jopox Oy:n kanssa. Uudet sivustot tulevat käyttöön entisessä nettiosoitteessa 3.7.2017 alkaen, joukkueille järjestetään käyttäjäkoulutus keskiviikkona 9.8.2017 klo 17.30 Tuplajäillä.
- Seuran talous on vakaalla pohjalla
- Sarjapaikoista osa on  haettu jo 15.5.2017 mennessä, loput haetaan 15.8.2017 seuran toimesta.
- Seuran palkatut henkilöt esittelivät kukin oman osa-alueensa tilanteen ja vastuualueet: Henri Eskelisen vastuualueena on leiri- ja iltapäiväkerhotoiminnot sekä ikäluokat 2004-2005, Kalle Kerman vastaa ikäluokista 2006-2009, erikoisjäätoiminnoista ja koulutustoiminnasta sekä yhteistyöseuravierailuista. Teemu Koljosen vastuualueena on Leijona-koulut, korttelikiekko ja G-juniorit. Lisäksi hän toimii IP-kerho-ohjaajana. Jarkko Rissanen on siirtynyt KalPa Hockey Oy:n maalivahtivalmentajaksi, mutta toimii edelleen Juniori-KalPa ry:n maalivahtikoordinattorina, MV-valmentajien mentorina ja vastaa MV-leiritoiminnasta. Urheilujohtaja Markku Keinänen vastaa kilparyhmien toiminnasta.
Jaa Facebookissa
Juniori-KalPa Facebookissa Juniori-KalPa Instagramissa
Teho energiajuoma
Hurja Solutions Oy
Mainostoimisto Aihe
Savon Sanomat
Kuopion Energia
Pohjois-Savon OP
Carlson
Terveystalo
Osuuskunta KPY
Plussa
Kunnonpaikka
Savuton Savo
Puijon Hammas
Hammaslaboratorio Anssi Soininen
LähiTapiola Savo
Kunnioita peliä