EASY HOCKEY 12-17 -VUOTIAILLE

03.10.2016


 
EASY HOCKEY - nyt myös Kuopiossa! 
Tarjoamme mahdollisuuden päästä rennosti pelaamaan yhdessä kavereiden kanssa!

Jääkiekkoa voi pelata monella eri tavalla. Kaikkien jääkiekkoa pelaavien lasten tai nuorten ei tarvitse tähdätä huipulle. Osa lajin pariin tulevista pelaajista haluaa ainoastaan pelata yhdessä kavereiden kanssa ilman sarjatoimintaa. Nyt siihen on mahdollisuus.

TOIMINTA ALKAA KESKIVIIKKONA 19.10.2016.
Ensimmäinen harjoitusvuoro järjestetään keskiviikkona 19.10.2016 klo 17.00-17.50. Paikkana Tuplajäät Toivalassa. Vakiovuoro starttaa lauantaina 5.11.2016 ja toimintaa järjestetään maaliskuun loppuun asti. Vakiovuoro on lauantaisin Tuplajäillä klo 9.30-10.30.

MITÄ EASY HOCKEY ON?
Toiminnan kautta on mahdollisuus harrastaa jääkiekkoa perinteisen joukkue- ja sarjatoiminnan ulkopuolella. Easy Hockeyhin on helppo tulla mukaan ja on talouden näkökulmasta matalan kynnyksen harrastamista. Toiminta antaa kuitenkin mahdollisuuden päästä jääkiekon kiehtovaan maailmaan rennon pelaamisen kautta. Jäätoiminta koostuu pääsääntöisesti pelaamisesta. Osallistujat pääsevät itse voimakkaasti vaikuttamaan jäiden sisältöihin.

KENELLE?
Toiminta on suunnattu 12-17 -vuotiaille nuorille, jotka haluavat aloittaa jääkiekon harrastamisen esimerkiksi normaalia myöhäisemmällä iällä. Jääkiekkokokemusta saa olla, mutta ei ole missään tapauksessa välttämätöntä.

MIKSI?
Haluamme tarjota, yhdessä Suomen Jääkiekkoliiton ja Carunan kanssa, mahdollisuuden kuulua ryhmään ja harrastaa liikunnallisessa ympäristössä.

KUSTANNUKSET?
Osallistuminen maksaa 120€ / henkilö. Toimintakausi on 19.10.2016 - 1.4.2017. Hintaan sisältyy vakuutus ja ohjattu harrastaminen.

VARUSTUS?
Ristikollinen kypärä, luistimet, maila ja jääliikuntaan soveltuvat vaatteet. Taklaaminen ja lämärit ovat kielletty, joten kevyempikin varustus riittää.

ILMOITTAUTUMINEN?
Toivomme ennakkoilmoittautumista sähköpostilla osoitteeseen: tero.kettunen@gmail.com.
Ilmoittautumiseen: nimi, syntymävuosi, mahdolliset kokemukset jääkiekosta sekä odotukset toiminnasta.

LISÄTIEDOT:

Tero Kettunen
Easy Hockey -vastaava
Juniori-KalPa ry
044-7853056
tero.kettunen@gmail.com


TERVETULOA PELAAMAAN JA HARRASTAMAAN RENTOON PORUKKAAN!

 
Jaa Facebookissa
Juniori-KalPa Facebookissa Juniori-KalPa Instagramissa
Teho energiajuoma
Hurja Solutions Oy
Mainostoimisto Aihe
Savon Sanomat
Kuopion Energia
Pohjois-Savon OP
Carlson
Terveystalo
Osuuskunta KPY
Plussa
Kunnonpaikka
Savuton Savo
Puijon Hammas
Hammaslaboratorio Anssi Soininen
LähiTapiola Savo
Kunnioita peliä