Lapset

Juniori-KalPa suunnittelee kaiken toimintansa terveen, hyvän itsetunnon ja aktiivisen lapsen kasvattamiseksi yhteistoiminnassa kodin ja koulun kanssa. Yhdessä lasten ja nuorten kanssa tehdään kauden alussa pelisäännöt, jotka ohjaavat lasten, vanhempien ja ohjaajien toimintaa. Jokaisen tulee tietää odotuksensa jääkiekkoon liittyvistä asioista ja mitä asioita voidaan tehdä yhteistyössä kodin ja ohjaajien välillä.

Lapsen kasvatusta ja ohjaamista autetaan seurassa kehittämällä palautteen antamisjärjestelmää. Eri tasoilla jokaiselle annetaan palaute osaamisesta ja kehitettävistä asioista. Jokaisella ohjaajalla on mahdollisuus päästä koulutukseen (Tervetuloa - Ohjaajaksi koulutus).

Nuoremmissa ikäluokissa (alle kymmenen vuotta) tärkeimpiä asioita ovat ryhmässä toimimisen taidot ja vanhemmissa ikäluokissa korostuvat myös pelillisten taitojen arviointi yhdessä hyvän käytöksen kanssa. Tärkeintä on vanhempien osallistuminen harjoituksiin ja oman lapsen toiminnan seuraaminen ryhmän osana. Kerran kauden aikana joukkueen ohjaajat keskustelevat lapsen vanhempien kanssa. Keskustelussa selvitetään lapsen kehitykseen liittyviä asioita ohjaajalle ja ohjaaja esittää oman arvionsa vanhemmille.
Juniori-KalPa Facebookissa Juniori-KalPa Instagramissa
Teho energiajuoma
Hurja Solutions Oy
Mainostoimisto Aihe
Savon Sanomat
Kuopion Energia
Pohjois-Savon OP
Carlson
Terveystalo
Osuuskunta KPY
Plussa
Kunnonpaikka
Savuton Savo
Puijon Hammas
Hammaslaboratorio Anssi Soininen
LähiTapiola Savo
Kunnioita peliä