Juniori-KalPassa voi harrastaa jääkiekkoa tai toimia lasten- ja nuorten liikunnallise harrastuksen tukijana monin eri tavoin. Alla esimerkkejä vaihtoehdoistamme. 
Halutessasi lisätietoja toiminnasta, täytä YHTEYDENOTTOPYYNTÖ
. Soitamme Sinulle!
     
 KalPan Leijona Luistelukoulu.

KalPan Leijonakoulut
KalPan Leijonakoulut liikuttavat satoja lapsia säännöllisesti kauden aikana. Luistelu- ja kiekkokoulut sisältävä kokonaisuus antaa mahdollisuuden tutustua jääkiekkoon, oppia luistelemaan ja liikkua iloisessa ympäristössä. Toiminta on tarkoitettu pääsääntöisesti alle 10 -vuotiaille tytöille ja pojille. Myös vanhemmat ovat tervetulleita jäälle leikkimään ja pelaamaan lasten kanssa.

Yhteyshenkilö: Teemu Koljonen, puh. 044-0386 829 teme.koljo@gmail.com
Lisätietoja Leijonakouluista löydät tästä.
 
KalPan Leijona Kiekkokoulu.


Korttelikiekko
Juniori-KalPa järjestää kevättalvisin ilmaisen mahdollisuuden jääkiekkoon tutustumiseen. Korttelikiekoksi kutsuttavaa toimintaa järjestetään talvisin 4-6 kaukalolla Siilinjärven ja Kuopion alueella.
Toimintaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, vaan kaikki lapset ovat tervetulleita suoraan tapahtumiin. Korttelikiekossa harjoitellaan luistelun ja jääkiekon perustaitoja erilaisten leikkien sekä pelien varjolla. Talvisin toiminnassa on ollut lähes 300 lasta, tulkaa tekin! 

Yhteyshenkilö: Henri Eskelinen, henri.eskelinen@kalpa.fi
 
Tule mukaan - me opetamme.


Joukkuetoiminta
Kaikilla lapsilla on mahdollisuus osallistua Juniori-KalPan joukkuetoimintaan. Tässä harrastusmuodossa ympärillä harjoitteleva joukko lapsia muodostuu jo tiiviimmin joukkueeksi. Haluamme toimintamme kautta tarjota lapsille ympäristön, jossa on mahdollisuus oppia elämän-, liikunnan- ja jääkiekon perustaitoja. Toimintamme ei siis ole ainoastaan jääkiekon pelaamista, vaan hyvin monipuolista. Joukkueet harjoittelevat Lippumäen jäähallilla etelä-Kuopiossa ja Tuplajäillä Toivalassa. Haluamme, että lapset pääsevät kokeilemaan jääkiekkoa yhtenä harrastuvaihtoehtona. Liputamme voimakkaasti liikunnan harrastamisen monipuolisuuden puolesta. 

Yhteyshenkilö: Henri Eskelinen, henri.eskelinen@kalpa.fi tai ole yhteydessä suoraan joukkueisiin.

Toimihenkilöksi
Juniori-KalPassa on lasten- ja nuorten liikuntaa tukevia henkilöitä yli 150! He tekevät arvokasta työtä eri toimenkuvissa. Meillä voit Sinäkin halutessasi toimia pienten lasten ohjaajana, nuorten valmentajana, pelaajien huoltajana tai vaikkapa joukkueenjohtajana. Kerro meille oma mielenkiintosi kohde. Seuran tehtävänä on perehdyttää ja kouluttaa eri toimijat tehtävänkuvien mukaisesti.

Yhteyshenkilö: Henri Eskelinen, henri.eskelinen@kalpa.fi
Juniori-KalPa Facebookissa Juniori-KalPa Instagramissa
Teho energiajuoma
Hurja Solutions Oy
Mainostoimisto Aihe
Savon Sanomat
Kuopion Energia
Pohjois-Savon OP
Carlson
Terveystalo
Osuuskunta KPY
Plussa
Kunnonpaikka
Savuton Savo
Puijon Hammas
Hammaslaboratorio Anssi Soininen
LähiTapiola Savo
Kunnioita peliä